Belasting

Odin Adviseurs kan op het gebied van belastingadvisering veel voor jou betekenen. Hier kan je denken aan het verzorgen van:

  • Aangifte omzetbelasting
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Aangifte vennootschapsbelasting
  • Aangifte loonbelasting
  • Aangifte schenkbelasting
  • Aangifte erfbelasting
  • Het adviseren in de te kiezen ondernemingsvormen en fiscale structuur
  • Het bijstaan in procedures en belastingcontroles

Vennootschapsbelasting

Ook de bv of stichting dient jaarlijks aangifte te doen over het behaalde resultaat. Dit is de aangifte vennootschapsbelasting. Wij kunnen de aangifte vennootschapsbelasting voor jouw onderneming verzorgen.

Salarisadministratie

Is jouw onderneming zo gegroeid dat je het meer alleen af kunt? Dan kan je personeel in dienst nemen.  Hier komt veel bij kijken, zoals het opstellen van contracten en het voeren van een personeels- en salarisadministratie. Odin Adviseurs voert voor diverse klanten zelf de salarisadministratie en houdt contact met (verzuim)verkeringen en pensioenfondsen.

Advisering

Vinden er in je onderneming veranderingen plaats, wil je zaken beter of anders regelen, of groeit of krimpt je bedrijf? Wij adviseren je graag!

Omzetbelasting / BTW

Als ondernemer krijg je te maken met de Belastingdienst. Er dient namelijk op regelmatige basis (maand, kwartaal of jaar) een aangifte omzetbelasting te worden ingediend. Wij kunnen dit voor je doen of je hierbij ondersteunen.

Schenkbelasting

Als u te maken krijgt met een schenking moet hier wellicht een schenkingsaangifte voor ingevuld worden. Wij kunnen u vertellen of dit moet gebeuren en kunnen deze aangifte ook voor u doen.

Erfbelasting

Iedereen kan geconfronteerd worden met een overlijden in de naaste omgeving. In dat geval moet er misschien een aangifte erfbelasting ingevuld worden. Odin Adviseurs kan deze voor je invullen.

Toeslagen

Wellicht heb je recht op één van de toeslagen die Nederland kent. Er zijn vier soorten toeslagen. Dit zijn de zorg-, huur-, kinderopvangtoeslag en het kindgebondenbudget. Wij kijken graag voor jou of je recht hebt op één van de toeslagen en kunnen deze natuurlijk ook voor je aanvragen.

Inkomstenbelasting

Als ondernemer dien je ook jaarlijks aangifte te doen voor de inkomstenbelasting. Dit is een ander soort aangifte dan je als particulier zou moeten doen. De aangifte van een ondernemer dient voorzien te zijn van een winstaangifte. Nadat wij je jaarrekening hebben samengesteld kunnen wij ook de aangifte inkomstenbelasting verzorgen.

Administratie

Administratieve taken nemen we graag uit jouw handen, zodat jij je kostbare tijd kunt besteden aan de belangrijkste zaken van je onderneming.

Belasting

Creëer een fiscaal zo gunstig mogelijke positie voor jouw onderneming. Laat je deskundig adviseren en ontzorgen op belastinggebied.

Personeel

Als ondernemer wil je graag dat alles goed geregeld is voor je personeel. Wij bieden begeleiding en advies op maat.

Bedrijfsadvies

Samen werken we doelgericht aan jouw toekomst. Van kleine verbeteringen tot een nieuw businessmodel.