Diensten

Administratie

 

Odin Adviseurs maakt jouw administratie toegankelijk en betaalbaar. Onze belangrijkste taak daarbij is ontzorgen van de ondernemer. Je kan je facturen snel aanleveren via e-mail, via een mobiele app of zelf in de software “droppen”. Als ondernemer krijg je toegang tot een digitaal archief waar je alle facturen overal ter wereld direct kan bekijken. Het na elk kwartaal bij elkaar zoeken van facturen en bij de bankafschriften stoppen is verleden tijd. 

Belasting

 

Odin Adviseurs kan op het gebied van belastingadvisering veel voor jou betekenen. Creëer een fiscaal zo gunstig mogelijke positie voor jouw onderneming. Laat je deskundig adviseren en ontzorgen op belastinggebied.

Personeel

 

Als ondernemer wil je graag dat alles goed geregeld is voor je personeel. Wij bieden begeleiding en advies op maat. Denk aan salarisadministratie, arbeidsovereenkomsten en in-en-uit dienst melden.

Bedrijfsadvies


Odin Adviseurs als jouw bedrijfsadviseur. Samen met jou willen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de onderneming zo goed mogelijk presteert. Wij kijken samen waar de bedrijfsvorming verbeterd kan worden, op een manier die je prettig vindt en die bij jou past. Middels moderne software en dashboards kan je in é֖én oogopslag, op een laagdrempelige wijze zien hoe jouw onderneming ervoor staat.