Administratie

Odin Adviseurs maakt jouw administratie toegankelijk en betaalbaar. Onze belangrijkste taak daarbij is ontzorgen van de ondernemer. Je kan je facturen snel aanleveren via e-mail, via een mobiele app of zelf in de software “droppen”. Als ondernemer krijg je toegang tot een digitaal archief waar je alle facturen overal ter wereld direct kan bekijken. Het na elk kwartaal bij elkaar zoeken van facturen en bij de bankafschriften stoppen is verleden tijd. Odin Adviseurs verwerkt jouw administratie van A tot Z en stelt na afloop van het boekjaar de jaarrekening op. Belangrijk streven is dat jij als ondernemer grip krijgt op jouw financiële situatie met een administratie die up-to-date is en de veranderende omstandigheden in de markt. Alleen zo kun je als ondernemer ook echt ondernemen.

Wij helpen je graag met:

  • Opstarten administratie
  • Voeren administratie
  • Jaarrekening
  • Beoordelingsverklaring
  • Rapportages

 

Administratie

Administratieve taken nemen we graag uit jouw handen, zodat jij je kostbare tijd kunt besteden aan de belangrijkste zaken van je onderneming.

Belasting

Creëer een fiscaal zo gunstig mogelijke positie voor jouw onderneming. Laat je deskundig adviseren en ontzorgen op belastinggebied.

Personeel

Als ondernemer wil je graag dat alles goed geregeld is voor je personeel. Wij bieden begeleiding en advies op maat.

Bedrijfsadvies

Samen werken we doelgericht aan jouw toekomst. Van kleine verbeteringen tot een nieuw businessmodel.