Over ons

Waarom Odin?

Iedere ondernemer zorgt voor positieve impact op zijn of haar eigen manier

 

 

Ondernemers zijn de mensen die de wereld vooruit helpen. Ze brengen onze economie in beweging en creëren inkomens voor hun medewerkers. Iedere ondernemer is anders, maar toch hebben ze een aantal kenmerken met elkaar gemeen:

  • Ondernemers doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn
  • Ondernemers waarderen hun tijd
  • Ondernemers voegen waarde toe voor anderen
 
Waarom ben jij ondernemer geworden?

Bij Odin Adviseurs zorgen we ervoor dat ondernemers de mogelijkheid krijgen om zich volledig te focussen op de kerntaken van het ondernemerschap. Zij zijn namelijk niet ondernemer geworden om zich bezig te houden met administratie en financiële zaken. Zij zijn ondernemer geworden om hun kostbare tijd te besteden aan dingen waar ze energie van krijgen en om waarde toe te voegen aan de maatschappij. 

We nemen graag het werk uit handen

Daarom maken we ondernemers graag de handen vrij op financieel gebied. Wij ontzorgen de ondernemer en geven eerlijk advies over zijn specifieke situatie. Zo houdt de ondernemer genoeg tijd en energie over om te besteden aan datgene waarvoor hij écht ondernemer geworden is. En dan besteden wij onze tijd en energie wel aan financiële en fiscale zaken, want daar worden wij dan weer blij van. Win-win.

Wat vinden wij belangrijk?

Het beste in elkaar naar boven halen

Het aangaan van een samenwerking betekent vertrouwen op elkaars expertise, win-win denken en het respecteren van elkaars normen en waarden. Er zijn een aantal waarden die de kern van onze werkwijze omschrijven:

Oprecht en betrokken

Een financieel advies kan alleen goed zijn als het onafhankelijk, deskundig én persoonlijk is. Daarom heb je bij Odin Adviseurs altijd één aanspreekpunt, zodat we jouw specifieke situatie nooit uit het oog verliezen. We weten wat er speelt in jouw bedrijf en kunnen daar snel naar handelen. Wij zorgen dat we met jou dezelfde, begrijpbare taal spreken en vaktermen uitleggen wanneer dat nodig is. Daarnaast zijn we 100% open en eerlijk in ons advies, óók als dat moeilijk is.

Waarde toevoegen

We vinden het belangrijk om in alles wat we doen, waarde voor de ondernemer toe te voegen. Samen zetten we de stip op de horizon, waar we doelgericht naartoe werken. Een succesvolle toekomst van jouw onderneming staat voorop.

Wij snappen dat, als ondernemer, tijd je meest waardevolle bezit is. Daarom zorgen we ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van jouw specifieke situatie. Alleen op die manier kunnen we snel handelen en to the point communiceren, zodat er geen tijd onnodig verloren gaat.

Verantwoordelijk en integer

We begrijpen dat de financiële situatie van jouw onderneming bespreken een gevoelig onderwerp kan zijn. Daarom zijn we altijd integer en nemen onze verantwoordelijkheid om jou verder te helpen. We gaan uit van onze eigen kracht, want naar anderen wijzen brengt je nooit verder. Kunnen wij jouw vraag niet met 100% zekerheid beantwoorden? Dan doen we ook niet alsof. Samen met ons netwerk van specialisten vinden we altijd de oplossing. We kunnen beslist zeggen dat wij betrouwbaar zijn: doe wat je zegt en zeg wat je doet. 

Geven nooit op

Wij begrijpen als geen ander wat het ondernemerschap inhoudt. Ondernemen is kansen zien, risico’s nemen, vallen en opstaan. We geloven dat met een positieve instelling en de juiste drive alles mogelijk is. We proberen het beste in een ander naar boven te halen en gaan door het vuur voor klanten en medewerkers. Want het welzijn van onze klanten en medewerkers staat voorop.

Onze aanpak

Samenwerken voor jouw belang

We vinden het belangrijk om met onze samenwerking altijd waarde toe te voegen voor onze klanten. Daarom stellen we altijd de klant centraal. We luisteren naar jouw wensen en houden bij al onze werkzaamheden jouw belangen voor ogen. Alleen op die manier kunnen we samen het beste resultaat boeken. We helpen je graag vooruit.

Heldere communicatie

We houden van een persoonlijke en laagdrempelige benadering richting onze klanten. We doen niet aan onnodige moeilijke vaktermen. We spreken dezelfde taal en zorgen ervoor dat jij snapt waar wij het over hebben. Wij houden van duidelijke communicatie en vinden het belangrijk dat jij in onze organisatie één aanspreekpunt hebt. Op die manier verliezen we jouw specifieke situatie nooit uit het oog en kunnen we snel handelen als dat nodig is. En dat alles tegen een betaalbaar en eerlijk tarief.

Leveren van kwaliteit

Wij vinden het ontzettend belangrijk om constante kwaliteit te leveren. Het is daarom niet voor niks dat Odin Adviseurs is aangesloten bij NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) en het RB (Register Belastingadviseurs).

Daarnaast hebben wij een Horizontaal Toezicht convenant afgesloten met de Belastingdienst, wat inhoudt dat de Belastingdienst op basis van vertrouwen samen met jou en ons als fiscaal adviseur samenwerkt. Daardoor hoeft de belastingdienst de aangifte niet meer achteraf te controleren en hoef jij niet meer lang in onzekerheid te wachten. Want we begrijpen hoe kostbaar tijd voor ondernemers is.

Ons team

Jouw adviseurs 

Maak kennis met het team van Odin Adviseurs. Onze medewerkers zetten graag hun financiële en belastingtechnische kennis in om jouw onderneming vooruit te helpen

Werken bij

Zet jouw kennis in om ondernemers te helpen groeien

Bij Odin Adviseurs zijn we regelmatig op zoek naar financiële toppers die ons team willen versterken. Wij vormen graag de volgende stap in jouw carrière. Momenteel zijn we op zoek naar enthousiastelingen voor de volgende functies: