ZZP-er

Advisering

Het kan zijn dat er in de loop van de tijd zoveel in de onderneming verandert dat er bepaalde zaken juridisch of belastingtechnisch beter of anders geregeld moeten worden. Wij kunnen u hierover adviseren en u begeleiden bij deze veranderingen.

Lees verder »

Financieringen

Het kan zijn dat u voor het investeren in uw onderneming een financiering bij een bank of andere financiële instelling nodig hebt. Deze instellingen vragen hiervoor vaak tussentijdse cijfers of een prognose. Odin Adviseurs begeleidt u graag bij het aanvragen van een financiering.

Lees verder »

Jaarrekening

Na afloop van ieder jaar dient er een jaarrekening van uw onderneming te worden samengesteld. Dit is noodzakelijk omdat het de basis is van uw aangifte inkomstenbelasting. Banken en andere financiële instellingen kunnen deze ook nodig hebben voor het verstrekken van financieringen of verzekeringen. Wij stellen graag uw jaarrekening voor

Lees verder »

Omzetbelasting / BTW

Als ondernemer krijgt u te maken met de belastingdienst. Er dient namelijk op regelmatige basis (maand, kwartaal of jaar) een aangifte omzetbelasting te worden ingediend. Wij kunnen dit voor u doen of u hierbij ondersteunen.

Lees verder »

Administratie

Als ondernemer krijgt u te maken met de wettelijke verplichting tot het voeren van een deugdelijke administratie. Odin Adviseurs heeft vele jaren ervaring in het verzorgen van administraties in diverse pakketten. Wij verzorgen graag uw administratie of wij kunnen u hierbij ondersteunen.

Lees verder »

Inkomstenbelasting

Jaarlijks moet bijna iedere Nederlander aangifte inkomstenbelasting doen, zeker als u een eigen woning bezit. Daarnaast zijn er nog vele andere redenen waarom het voor u voordelig kan zijn om aangifte inkomstenbelasting te doen. Neem eens contact met ons op om te kijken of dit voor u ook interessant is.

Lees verder »
Bekijk hieronder de ervaring van een ondernemer die een NOAB-kantoor heeft ingeschakeld.